Цени на монтаж на климатици

Напоследък много фирми за продажби и монтаж на климатици прибягват до различни трикове за да прилъжат клиентите.
Последното, което видях в интернет- обявена промоционална цена за монтаж на климатик- 100/сто/ лева. Това е цена, която в никакъв случай не може да покрие разходите по монтажа на климатика.
Когато разгледах малко повече, видях, че цената е само за определени модели и марки климатици, на които цената е вдигната допълнително със сто лева и по този начин клиента се залъгва по обявената ниска цена на монтаж, като разчита, че след като цената на монтажа е ниска и цената на климатика е нормална.
По този начин потърпевши са клиентите, а също и коректните фирми за монтаж на климатици, при които няма такива уловки и чиято обща цена на климатика с монтажа е по- ниска от тази с ниския монтаж

3 коментара:

  1. Много правилно е това освен този трик хората се залъгват по ниската цена на монтаж на климатик съответно всичко се прави през пръсти некачествено и от там следват проблеми и прецакване на климатика

    ОтговорИзтриване
  2. Затова най-добре да си на пълен абонамент към фирма, която може да монтира, демонтира и правила профилактика. Така е и най-лесно, и най-евтино, а и най-качествено.

    ОтговорИзтриване
  3. А как вървят цените за демонтаж на климатици?

    ОтговорИзтриване